Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega INFO]Wielkie zmiany G1 w WR

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jericho dodał wiadomość na forum G1.

Here are the current plans for an upcoming change on premium sales.

We're all ears on this one and want to hear what you guys have to say!

Please keep it civil.

Gold Premium

Supermaster will be included!

Red MP5K will be included!

Silver Premium

Was $9.95 now will be $7.95

Had 40,500 Dinar now will have 30k Dinar

Bronze Premium

(Will be removed forever)

Oznacza ona to, że najprawdopodobniej niedługo nastąpią zmiany systemu premium:

Gold premium:

- cena ta sama,

- darmowy supermaster (w premce),

- darmowe red mp5k (w premce).

Silver premium:

- DARMOWY 5TH SLOT!

- Kosztować będzie $7.95 (dolarów) a nie $9.95 - na polskie będzie kosztować 25-27 zł zamiast 30zł.

- zamiast 40 k dinarów po aktywacji będziemy otrzymywać tylko 30 k dinarów.

Bronze premium zostaje usunięte.

Hyperion wyjaśnia, że chcą dowartościować gold premium i silver premium, a w przyszłości być może dodać Platinum Premium (póki co nie jest gotowe).

Link do oficjalnego tematu:

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=186267

PS Chodzą słuchy ,że G1 Chce też dodać mapę "California" w 3 tygodniu lipca

Pozdrawiam

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

+ za info ale moim zdaniem spierdzielą tylko bo bronze dużo osób kupuje bo jest tanie ... szkoda 30 zł ( chociaż to mało ) na tą grę gdzie wszyscy na cheat-ach grają ;) Ubolem nad rozumowaniem zespołu g1 / k2 .

+++++++++++++++++++++++++++

15930.gif

+++++++++++++++++++++++++++

Opublikowano

Super, skoro nawet admin napisał, ze nie długo wprowadzą zmiany to na pewno to zrobią, mogę się założyć (żart).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nieee! Trzeba się będzie zaopatrzyć w premki bronze lub na 1 ale dłuższą. hmm...szczerze to się im nie dziwię bo większość osób kupowała bronze ponieważ był tańszy, a i tak mial prawie to samo co reszta. wystarczylo pobocic i luksus. Ale widac że na kasę lecą^^

ja to bym zrobił taki międzynarodowy bunt xD zróbcie coś z cheaterami i lagami to wtedy będziemy kupowac premki.

kurde, a co z 5 slotem? będzie taka sama sytuacja co teraz z goldem. zal!

@Jak aktywuje np. 2 premki bronze na 30 dni to będę mial na 60?

snikersproject1.png
Opublikowano

@Up nie, musisz czekać na koniec premki i wtedy dopiero możesz aktywować drugą ;).

@Topic ja się ciesze z tego info nie wiem co wy na to ale ja jestem cały w stokrotkach ;x ( Nie dosłownie ). A jak aktywuję 3Dni Gold to dostanę to mp5k red?. + Za info.

PS To czekamy na 3 tydzień Lipca ; D.

@Down Mam ;x

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

@UP z tego co wiem nie masz racji

Jak premki są 2 takie same to się sumuja ;)

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

Ciekawe jak będzie wyglądać te platinum. (nie z wyglądu tylko co w nim będzie)^^ może jak w Gold jest mp5k red to platinum sypną famaskiem lub mp7a1 :D

Poczekamy zobaczymy

snikersproject1.png
Opublikowano

Oooooo ile razy już coś podobnego miało być.. A platinum premium już mieli wprowadzić z dobry rok temu. Jak zwykle pewno jedna wielka ściema.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@up xD już jest charper 3...

@top dla mnie bez sensu jest usuwać bronze... chociaż jak silver będzie kosztował 7.95 to na playspanie będzie kosztował prawie tyle co bronze 6.95

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Już robie zapasy Bronze na najbliższe 8 msc.

Bo na playspan jest -1$.

Dzięki za info

Trochę dziwnie i tak większość teraz kupuje bronza boci i ma to samo co jakby kupili gold lub silver

Opublikowano

Mam nadzieje, że to się nie uda, bo ja tylko bronze kupuje :P A dla tych co używają paysafe mam złą wiadomość bo 7.95$ to 20.49 zł

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

chcą polepszyć premki a tak zjebali silvera.

już wole wydać więcej ale żeby było 40k dinarów....

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

chcą polepszyć premki a tak zjebali silvera.

już wole wydać więcej ale żeby było 40k dinarów....

o dinary nie ma co się martwić bo jest DinarBot

ale gorzej że nie ma Bronze bo jest bardzo tanie więc jeśli chcecie zróbcie zapasy tylko najgorsze jest to że kiedy G1 pisze że coś będzie za 3 tygodnie to nawet za 3 msc się nie wyrobią i może za pół roku będzie. JA tam kupiłem kilka kodów na premki na PS i nie mam się o co martwić.

i jeszcze niedawno bronze kosztował tylko 13.13zł :)

Opublikowano

Czyli znając k2 i to jakie oni mają tempo gdzieś w styczniu 2012 pojawi się oficjalne ogłoszenie i reklama i może w kwietniu 2012 to wprowadzą.

Ale dzięki za info.

Opublikowano
Server changes are being planned and the process will take a few weeks. My estimated guess would be 2-3 weeks for the entire process.

We will be releasing a new map the 3rd week of July

The Premium changes have been planned out for awhile now, since the announcement of Platinum premium. Since Platinum was not at the top of the food chain to be completed, we decided to go ahead and change the existing Premium now to prepare for the new Cash Shop, Costume System, and UI Changes which will roll out in August.

Oto jedna z wypowiedzi Nemico

Zobaczymy czy to prawda :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tak na polski zeby bylo wiadomo o co caman

Zmiany Server są planowane i proces potrwa kilka tygodni. My szacuje chyba byłoby 2-3 tygodnie dla całego procesu.

Będziemy zwolnienie nowej mapy 3. tygodnia lipca

Premium zmiany zostały zaplanowane na chwilę, teraz, od ogłoszenia premium Platinum. Od Platinum nie znajdował się na szczycie łańcucha pokarmowego należy wypełnić, zdecydowaliśmy się pójść dalej i zmienić istniejące Premium teraz przygotować się do nowych Cash Shop, System kostiumy, a zmiany w interfejsie użytkownika, który będzie toczyć się w sierpniu.

Opublikowano

Mam nadzieje ze wreszcie ruszą du** i cos zrobią no i niech wrescie dodadza tą mapke Califorania Bo moim zdaniem chyba jej nie bedzie zobaczymy a co wg z tym Hardcor Mode mialo byc i wogule juz niema wienc Pozyjemy zobaczymy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...